1. Multilanglabels kan je het makkelijkst aanpassen door in het CMS te navigeren naar Tabblad Multilang.
2. Daaronder klik je op Quick Labels.

3. Je hebt nu een totaal overzicht waar je gemakkelijk ctrl+f kunt klikken om op woorden te zoeken in de lijst. Zo kom je snel en gemakkelijk op de juiste label uit voor wijzigingen.
! : Opgelet: Het is belangrijk dat alle talen geselecteerd zijn om alles te zien.

4. Als je hier iets wijzigt wordt het onmiddellijk opgeslagen door buiten het invulveld te klikken.

5. Na aanpassing niet vergeten het cachegeheugen te resetten zodat de wijzigingen onmiddellijk zichtbaar zijn. Dit kan je terugvinden onder Multilang .

6. Clear multilang on site om de vorige versie onmiddellijk uit het cache geheugen te halen en je bent klaar om te testen.

Het is aangeraden dat de multilanglabels zoveel mogelijk overeenkomen tussen LIVE- en TEST-omgeving om verwarring en onnodige kosten te vermijden.