• Browser + versie, (OS + versie)
  • Welke handelingen – welke stappen om het te reproduceren
    • Ingelogd, met wie (identieke login-naam/e-mail adres)
    • URL (welke pagina?)
    • Documenteer dit met screenshots
      (Greenshot, Steps Recorder in Windows of via een gewone snippingtool kan ook uiteraard)
    • Wees specifiek en uitgebreid
      (langere verduidelijkende uitleg is tevens helderder en minder vatbaar voor misverstanden)
    • Lees na wat u schreef (Als u een serie acties hebt opgesomd die de fout teweeg zouden brengen probeer ze voor uzelf te volgen om na te gaan of u geen stap hebt overgeslagen.)

Tips:

• Cookies / cache leeg maken
  • Ook in andere browser of ander toestel?